با روش تهیه کیک ساده از بخش آشپزی سایت تفریحی جیران همراه باشید.
تخم مرغ 4 عدد
روغن مایع دو سوم لیوان
شکر یک و نیم لیوان
ماست یک لیوان
بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
وانیل یک سوم قاشق چایخوری
آرد دو لیوان
بیشتر بخوانید: طرز تهیه نان کشمشی
بیشتر بخوانید: کیک هویج و گردو
6. بعد به آرامی مایع کیک را هم می زنیم تا آرد خوب مخلوط شود (بعد از اضافه کردن آرد، مایع را نباید خیلی هم بزنیم).
7. ظرف پیرکسی را از قبل چرب کرده و در فر می گذاریم تا داغ شود.
8. سپس کمی آرد در ته ظرف پیرکس داغ می پاشیم و مایع کیک را درون آن می ریزیم.
9. این کیک را در ماکرویو به مدت 20 دقیقه می گذاریم و اگر از فر استفاده می کنیم، مدت 40 دقیقه می گذاریم.
10. بعد از سرد شدن کیک، آن را برش می زنیم و روی آن را با پودر قند و پودر گردو یا پسته یا بادام تزئین می کنیم.
حتماً بخوانید: خواص شگفت انگیز گردو
نکته :
منظور من از لیوان برای مواد لازم در بالا، یک عدد لیوان فرانسوی است.